top of page

Wie ben ik? 

In juni 2021 behaalde ik mijn Bachelor Podologie aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Hierna ben ik meteen het werkveld ingegaan als podotherapeut bij Rondom Podotherapeuten in Nederland en als sportpodoloog in België bij Sportpodo D' Haese.

Van jongs af aan koesterde ik een liefde voor sport, maar helaas kwamen daarbij ook enkele ongelukkige blessures. Deze tegenslagen hebben echter mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en zijn functies versterkt. Tijdens mijn studie in de sportwetenschappen werd ik vooral geboeid door de vakken anatomie en fysiologie, wat me aanzette tot verdere verkenning van deze gebieden.

Mijn pad leidde me vervolgens naar de studie podologie, waarin ik een diepe passie ontwikkelde voor alle facetten ervan. Mijn bijzondere interesse ligt in het preventief screenen en behandelen van klachten, vooral vanwege mijn eigen ervaring met podologische zolen.

 

Met als doel u de meest effectieve behandeling te bieden, blijf ik mijn kennis verbreden en verdiepen op verschillende gebieden binnen de podologie. Mijn constant verlangen naar kennis motiveert me om voortdurend bij te leren. Ik ben bijzonder geboeid door expertisegebieden die gericht zijn op de zorg voor zowel kinderen als sporters.

Profielfoto van podoloog Wannes Ponnet
bottom of page